page-header

Otkup starih automobila

Na teritoriji Novog Sada i okoline u prečniku do 70 kilometara!

background
Maksimalna isplata odmah
Besplatna procena starog vozila na licu mesta!
Kad kažemo OTKUP STARIH AUTOMOBILA, ne mislimo na ``Old Timer`` automobile, već na stare automobile u koje ne vredi ulagati.

​Hoćete da prodate vaš stari automobil, a nemate vremena za kupce i prodaju?
Na pravom mestu ste.

Imate stari automobil koji nije u voznom stanju i sa kojim ne znate šta da radite? Neki od razloga da prodate svoj stari automobil baš nama:

  • Najbolje cene za otkup starih vozila
  • Isplata odmah u kešu na licu mesta, prilikom preuzimanja automobila
  • Za otkup starih automobila šaljemo šlep službu

Otkupljujemo i stare automobile na kilogram.

Otkupom starih polovnih automobila na kilogram se smatra otkup starih automobila koji nizu u voznom stanju i nemaju tržišnu vrednost.

Kada su u pitanju marke automobila, otkupljujemo sve marke:
Mercedes, BMW, Audi, Subaru, Opel, Renault, Citroen, Volkswagen, Fiat, Suzuki, Mazda, Dacia i druge marke koje poželite da prodate.

Polazeći od činjenice koliko prodaja starih vozila može da bude komplikovan proces koji oduzima mnogo vremena, nudimo brz i pouzdan način da prodate automobil koji Vam samo zauzima mesto u dvorištu ili garaži.

Neposredno po Vašem pozivu na naš broj telefona +381 64 92 99 888 ili putem našeg kontakt formulara, dolazimo na lice mesta i vršimo procenu vrednosti vozila koja je potpuno besplatna.

Još jedna prednost koju Vam nudimo prilikom otkupa starog vozila jeste maksimalna isplata novca odmah. Ukoliko Vam odgovaraju ponuđeni uslovi i odlučite se da prihvatite našu ponudu, mi Vam nudimo realnu i najbolju cenu. Papirologija i troškovi prevoza su na nama.