page-header

Otkup havarisanih automobila

Na teritoriji Novog Sada i okoline u prečniku do 70 kilometara!

background
Maksimalna isplata odmah
Besplatna procena automobila na licu mesta!
Nije nam bitno stanje, niti vrsta modela za otkup havarisanog vozila, mi otkupljujemo sve!

Ne postoji šansa da vaš havarisani automobil ne otkupimo i odvezemo!

Imate havarisan automobil „staro gvožđe“ pretvorite ga u novac?

Jedna od naših usluga je i otkup havarisanih automobila, otkup oštećenih automobila i otkup slupanih automobila. Imali ste saobraćajnu nezgodu, slupali ste vozilo i više nije u voznom stanju, ne morate da čekate osiguranje, možete nas pozvati. Izvršićemo otkup vašeg havarisanog automobila bez obzira u kakvom stanju on bio, a vas isplatiti odma.

Polazeći od činjenice koliko prodaja havarisanih vozila može da bude komplikovan proces koji oduzima mnogo vremena, nudimo brz i pouzdan način da prodate automobil koji Vam samo zauzima mesto u dvorištu ili garaži.

Imate havarisano vozilo, ne očajavajte, možete samo da zaradite i budete na korak bliže kupovini novog vozila!

Neposredno po Vašem pozivu na naš broj telefona +381 64 92 99 888 ili putem našeg kontakt formulara, dolazimo na lice mesta i vršimo procenu vrednosti vozila koja je potpuno besplatna.

Još jedna prednost koju Vam nudimo prilikom otkupa havarisanog vozila jeste maksimalna isplata novca odmah. Ukoliko Vam odgovaraju ponuđeni uslovi i odlučite se da prihvatite našu ponudu, mi Vam nudimo realnu i najbolju cenu. Papirologija i troškovi prevoza su na nama.